Haluatko lisätuloja?

Nyt on helppo mahdollisuus saada korvausta mukavasta hommasta! Tarvitsemme siis sosiaalisten median kanavien päivittämiseen porukkaa. Kaikkeen ei pystytä nykyisellä määrällä ja Somesterin ylläpito perustuu muutenkin vielä toistaseksi harrastepohjaan. Tänä keväänä kuitenkin uudistumme rajusti ja haluamme, että sivusto siistiytyy ja pystymme paremmin kontrolloimaan käyttäjiämme. Minimoimme asiattomat käyttäjät ja perustamme uusia listoja kävijöiden toiveiden mukaisesti. Joten, jos just sinä haluat olla luomassa nuorille (ja vähän vanhemmillekkin) parempaa ”kanavaa” uusille tuttavuuksille ja haluat nähdä kasvamista sekä olla innostuneesti mukana ja näin ollen myös vaikutamassa asioihin niin lähde mukaan toimintaan! Palkitsemme mielellämme ansioituneesta sekä myöskin menestyksekkäästä työstäsi projektia kohtaan ja näin takaamme just sulle mahdollisuuden kokea olevasi meille sekä koko yhteisölle tärkeä.

Lisäansioiden hankkiminen sopii siis kaikenikäisille, joilta löytyy taitoa, innostusta sekä halukkuutta ylläpitää Facebookkia ja Instagramia! 🙂 Tämä ei ole varsinaista työtä vaan hauska tapa tienata vähän ekstraa kuukaudelle olit sitten millaisessa elämäntilanteessa tahansa.  Mitä paremmat tulokset sen parempi palkkio.

Halutessasi, mikäli myös juornalististen juttujen tekeminen kiinnostaa (aihepiirinä sosiaaliset mediat) niin kannattaa ottaa yhteyttä! (aiheetkin ovat valmiina).

Vinkkinä: Somesterissa käy tällä hetkellä kuukaudessa lähes 80 000 kävijää ja uudistumisen myötä sivuston ilme ja olemus vakavoituu positiivisella tavalla sekä näin ollen kävijämäärää saadaan kasvatettua. 😉

LAITA VIESTIÄ –>   Facebook:in tai Instagram:in kautta. Kik tilimme on toistaseksi ainakin suljettu!

 

 

 

 

Huijarit liikkeellä!

Valitettavasti joku ihminen/ihmiset ovat ruvenneet esiintymään Somesterin ylläpidon jäseninä, ainakin nyt meille on raportoitu somesteri.net kikistä, jossa siis pyydetään kaikenlaista asiatonta.  Meidän yksi ja ainoa kik osoite löytyy @somesteri nimellä. Me emme missään nimessä pelleile, ahdistele tai millään muotoa käyttäydy asiottomasti. Muistakaa, että Somesterin ainoat oikeat sosiaaliset mediat löytyvät Somesteri nimellä. Kaikki johdannaiset ja jäljennökset ovat pelkkiä feikkejä. Toivomme, että mahdollisimman moni raportoi kikille kyseisestä tilistä (Report)

On pakko todeta, että kuinka surullista on, kun toiset yrittävät jatkuvasti häiritä tai pilata meidän toimintaamme erilaisin keinoin. Toiset mm. perustaa kymmeniä erilaisia feikkitilejä ihan vaan kiusatakseen meitä ja muita. Kun yhden estämme niin sama ihminen saattaa tehdä heti toisen tilin. Emme ymmärrä mitä mielihyvää saatte kiusaamisesta, mutta toivomme että jonain päivänä tajuatte miten typerää ja lapsellista… ylipäätään ajattelematonta touhua tollanen on.

Meillä on muutenkin suunnitteilla isompi projekti, joten toivon… että tämä ei pilaa meidän mahdollisuutta tehdä tästä vielä jotain uniikkia. Me olemme teitä varten ja me teemme omasta vapaa-ajasta vapaa-ehtoisesti työtä sen eteen, jotta te löydätte edes vähän helpommin seuraa.

 

Allekirjottaen

Tomi ja Miksu.

 

 

Miten voin katsoa WhatsApp viestin vastaanottajan tietämättä?

Jokaisella varmasti jossain vaiheessa tulee sellainen tilanne, että haluaa katsoa mitä toinen on kirjoittanut WhatsApp:issa… mutta et halua, että kyseinen henkilö tietää sitä. Kyseiseen ”ongelmaan” on helppo ratkaisu.

ÄLÄ KATSO VIESTEJÄ ENNEN OHJEISTUKSEN LUKEMISTA!

  • Kytke päälle lentokonetila
  • Katso viestit
  • Sen jälkeen poistu sovelluksesta. (Sulje koko sovellus) (esim. sieltä mistä näkyy päällä olevat sovellukset tai android tippi: Asetukset -> Sovellukset -> WhatsApp -> Pakota lopetus)

Tämän jälkeen voit kytkeä lentokonetilan pois ja kaikki pitäisi olla ennallaan.

 

Katso myös, kuinka piilottaa ”viimeksi nähty”- tila? http://somesteri.net/blogis/kuinka-piilottaa-viimeksi-nahty-whatsapp-sovelluksessa/

Miten estää puhelinnumero/häirikkö?

Meidän kik tilillämme (@somesteri) kysytään usein apua häiriköiden estämiseen, kun syystä tai toisesta on tullut annettua puhelinnumero henkilölle, joka myöhemmin on osoittanut häiriköksi. Meillä on pari sovellusta suositella, joiden avulla voit estää häiriköiden soitot ja tekstarit. (Tämä suositus perustuu ylläpidon kokemukseen)

Suosittelemme sellaista sovellusta kuin 360 security. Se suodattaa puhelut ja tekstiviestit ilmaiseksi. Eli, jos estät häirikön niin häirikkö ei voi ottaa suhun enään yhteyttä. Samalla se antaa virusturvan puhelimeen ja monta muuta hyvää ominaisuutta. Ja mikä parasta… tämä sovellus ei pidä sisällään mainoksia!

Ios: https://itunes.apple.com/fi/app/360-security/id1042556580?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qihoo.security

Mikäli et halua kuin pelkän puhelinesto sovelluksen niin suosittelemme safestcallblocker:ia.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wms.safestcallblocker

Ihan vinkkinä: Älä anna puhelinnumeroasi henkilölle, jota et tunne! Somesteri on saanut kuulla hyvinkin ikäviä tapauksia häiriköistä ja tämän myötä suosittelemme antamaan puhelinnumeron vasta tavattuasi henkilön todellisessa elämässä.

Mikä on tuhmaa.net?

Somesterissa oli aiemmin tuhmien osiot jokaiselle sovellukselle. Mutta suuren palauteryöpyn jälkeen ulkoistimme sivuston osoitteeseen: http://www.tuhmaa.net . Somesteri ei liity kyseiseen sivuun millään tavalla, mutta haluamme tuoda esille vaihtoehtoisen paikan niille, jotka kaipaavat elämään vähän tuhmempaa seuraa. Tuhmaa.net lupaa tuoda uuden ulottuvuuden tuhman seuran hakemiseen niin anonyymisti kuin varmennetusti. Tällä hetkellä on julkistettu vain tutut anonyymilistat, jotka tahtoo kerätä paljon asiattomiakin ilmoituksia.

Jokaisessa meissä piilee pikku tuhmuri 😉 Astu rohkeasti sisään: http://www.tuhmaa.net

 

tuhmaa.net

Kuinka piilottaa ”Viimeksi nähty” WhatsApp sovelluksessa?

Tiesithän, miten voit piilottaa tai vaan näyttää osalle ihmisistä ”Viimeksi nähty” – tilasi WhatsApp:issa? En minäkään! Joten otin siitä selvää!

Avaa WhatsApp sovellus

– Klikkaa MENU nappia (kolme pistettä)
– Asetukset
– Tili
– Tietosuoja

Avautuu tämän näköinen valikko!

whatsapp-nahtu

Mikä ihmeen menu nappi?

Mistä tiedän, että minut on estetty? (Whatsapp, Instagram, Snapchat, Skype, Twitter, Facebook)

Jokaista varmasti jossain vaiheessa elämää häiritsee tieto siitä, että onko sinut estetty jossain sovelluksessa? Estämisen vaikutuksia on testattu Android käyttöjärjestelmällä.

Whatsapp

Et näe vastapuolen profiilikuvaa sekä paikallaolo aikaa. Kun lähetät viestin tulee vain yksi vihreä merkki.

Instagram

 

Yrität seurata, ei onnistu (Kaikista varmin merkki!). Toinen asia mistä huomaat lisäksi on, että vastanpuolella ei ole mukamas kuvia ”Ei vielä yhtään kuvaa tai videota!”.

Snapchat

”Nimimerkki” cannot receive your Chat. Tämähän ei automaattisesti tarkoita, että se olisi estänyt sinut. Voi olla myös että vika on snapchatissa, mutta mikäli näin jatkuu pitkään on hyvin todennäköistä, että vastaanottaja on estänyt sinut.

Skype

 

Vastaanottajan tilan kohdalla on kysymysmerkki eikä vastaanottaja vastaa viesteihisi.

Twitter

Paina seuraa nappia, mutta ei onnistu.

Facebook

Et löydä enää kyseistä henkilöä kaverilistalta etkä löydä sitä vaikka hakisit.

Mikäli, haluat tietää onko sinut estetty jossakin muussa sovelluksessa, jota ei tästä artikkelista löydy, niin kysy! Somesteri lupaa ottaa asiastaa selvää.’

Kommentoi, mikä sinua askarruttaa? Me lupaamme ottaa asiasta selvää! 🙂